svētdiena, 2012. gada 19. februāris

Atspēriena punkts

Apskatījos savā nike profilā, neesmu taisījis kārtīgu treniņu kopš 21. jan. Apkārt jau mēnesis. Vakar izgāju uz 4km distanci (soļiem) gar visiem referenduma iecirkņiem Saldū. 98% balsojuši pret.
  Vislabākais, man ir treniņplāna uzmetums. Labs. Daudzsološs, ar mazāku apjomu nekā ierasts, bet tas varētu būt labāks. Šis varētu būt atspēriena punkts, tikai jābeidz dzert dažādi šķīdumi un kapsulas.
  Experimentā esam TOP 3, normāli ;)
 Ati, aizej uz Valletu un iecel šokolādi no manis ;D

otrdiena, 2012. gada 14. februāris

No me gusta - clases en Espanol - cancelado

Francisko brauc mājās jau drīz, martā, bet ir tik daudz vēl jāmācās. Kāpēc spāņu valoda ir iekavēta? Tas jāmeklē vēsturē. Šajā semestrī manai grupai ir notikušas ļoti maz stundas. Vispirms Francisko netika, tad viņš kļuva slims, neierastā aukstuma dēļ (viņam sūta īsziņas no mājām par salu Spānijā - plus astoņiem grādiem). Tad iepriekšējās divas nedēļas netiku es. Šodien to atcēla. Iemesls - ieradušies pārāk maz cilvēku. Taisnība. Tomēr, ja nodarbība notiek tikai vienu reizi nedēļā?
    Ja es šodien dabūšu vai vienošos par treniņplānu, kas būs grūti, apstākļu dēļ, tas būtu izcili. Vai man būs jāmaina klubs? Es nevēlos.
    Šodien bija un ir Valentīns, visi zēni apsveicām skolotāju un viņai, cerams, patika.
Adios.
                                                                                                                       

sestdiena, 2012. gada 11. februāris

Dažādi

    Es nezinu cik ilgi es šādi izturēšu. Nav kur likt enerģiju. Tik ļoti gribas skriet. Mans gaitenis, lai arī ir 10 metrus garš, tomēr neapmierina mani. Esmu atbrīvots no sporta vēl uz nedēļu, bet domāju, ka pamazām sākšu skriet jau pirms laika, palielinot skrējiena tempu ar katru skrējienu. Atkal palasot blogus, domāju, ka mans mazais motivātors varētu būt sasniegt Renča skaitli 15.
    Aplūkojot statistiku, atklāju, ka manu slēpni ir jau atraduši vairāk nekā 50 slēpņotāji, tomēr to skaits ir ielāks, jo to atraduši arī daudz nereģistrētie slēpņotāju ceļabiedri. Man jau sen ir doma par jaunu, kvalitatīvāku slēpni, bet šo domu atlieku, jo slēpņa uzturēšana dažkārt ir laikietilpīgs process, turklāt, ja to novieto tālu no mājām nevar nodrošināt to pilnvērtīgi.
    ManPatīk iet labi, šodien izdomāju uzdevumu, Pirmdien jāgaida komandas akcepts. Nav saprotams kā tos vērtēs, un tos nedrīkstēs pārtaisīt, ja nu kas. Tas nedrīkst būt par vieglu, par grūtu u.t.t. Ir vienkārši jācer uz labu vērtējumu no organizātoru puses.

piektdiena, 2012. gada 10. februāris

Garša ar Mangali

    Man atkal angļu valodā jāsagatavo info par slavenu cilvēku. Vēlējos rakstīt par Ričardu Hemmondu, bet uzrakstīju par Džeremiju Klārksonu. Kāpēc? Nebija jau viegli izvēlēties, turklāt dators man neatļāva darīt savādāk, jo mozzila tēloja "beigtu".
    Kārtējā olimpiāde ir aizvadīta. Šoreiz sacentos ķīmijā. 4. vieta jeb Atzinība. Progress salīdzinot ar to, ka pirms Ziemassvētkiem mana vidējā atzīme šajā priekšmetā bija 4-5. Būtībā es atrisināju trīsarpus uzdevumus. Vienu uzdevumu 100% zināju, ka man nav pareizi, jo 2mol nekādā veidā nevar būt 1mol. Tomēr es tā rakstīju, lai varētu saņemt kādu punktu par to, ka es vismaz varu parādīt kā izmantot pareizās formulas (ar nepareiziem skaitļiem).
    Apēdu diezgan daudz no čili pipara :D. Tāda paprika jau vien ir. Nemaz nav tik ass kā likās.
    Mana komanda fizikas eXperimentā turās un testa daļā pagaidām ir 4 no 4, bet viņā vēl 16 jautājumi ir jāatbild. Attēlā mūsu komandas logo. Visas tiesības paturētas. Starp citu tas ir pieres čalis. Es vēlētos sev T-kreklu ar viņu. :D Nopietni.
    Zāles un tabletes dažādās devās arvien uzlabo manu veselības stāvokli. Skriešu visticamāk jau pēc nedēļas. Klepus tik pat kā nav, galva arī vairs nesāp. Esmu izglābies no slimošanas. Prieks par to. 
    Šim fontam šķiet kaut kas nav ar komatiem :D ,,, 
    Kafeinīcā šodien nopirku garšu ar Mangali. Garšu. :)

svētdiena, 2012. gada 5. februāris

Pēc tam gan mācīšos :D

  Man šobrīd būtu jākaļ eksāmena runa, bet šis raksts to ir nolicis otrā plānā. Vissvarīgākais notikums, kas ir noticis šajā laikā ir izcīnīta 2. vieta fizikas olimpiādē mūsu novadu apvienībā. Man ir 40,3 punkti no 60, kas, iespējams, būs pietiekami, lai mani varētu uzaicināt arī uz valsti. Tomēr saraksts kavējas.
   Aizvakar piedalījos matemātikas olimpiādē. Tur gan būs jācer uz ļoti veiksmīgiem rezultātiem, lai iegūtu kādu vietu.
   Mums bija arī eurofit vai kāviņusauc pārbaudes, kurā man varētu būt labi rezultāti, vienīgi man un Kristapam, jo mēs bijām pēdējie, kuri to pildīja, izturības skrējienā atbildīgā (?) pateica, ka mēs neko nesaprotot, ierakstīja 4 ar pusi min un aizgāja dzert kafiju. Esmu neapmierināts par šo. Tizli, ka tā sanāca. Tomēr turēšanā pārsitu visus savas klases rezultātus un atlaidu stieni, jo man ,jā - apnika :).
   Iespējams pamanīji, ka es neskrienu. Nevēlos palikt slims un tā kā man jau ir klepus, tad padsmitkilometru skrējiiens -20 grādos šobrīd nav vēlams. Šodien pat izlaidu kluba pasākumu. :(  Līdz, ko no klepus atbrīvošos (un cerams, ka arī būs siltāks) atsākšu treniņus. Nevaru sagaidīt.
  Pumped up kicks izrādās skan galvā ne tikai man :)
  Citāts par to-
''the awkward moment when you realise this song is about killing kids with guns o_O"